اخبار
مدیرعامل بانک سینا:
صادرکنندگان چک های برگشتی بانک سینا مشمول محرومیت های بانکی نمی شوند
مدیرعامل بانک سینا گفت: پیرو مصوبه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، صادرکنندگان چک هایی که سررسید آنها در بازه زمانی اول اسفند 98 تا 31 اردیبهشت 99 بوده و به علت شرایط حاصل از شیوع ویروس کرونا دچار برگشتی شده اند به مدت 3 ماه، مشمول محرومیت های بانکی نمی شوند.
به گزارش روابط عمومی بانک سینا، دکتر ایمانی افزود: با توجه به مصوبه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به منظور مساعدت با کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا به ویژه کسب و کارهای کوچک که قادر به ایفای تعهدات خود نبوده و سررسید چک های آنها در بازه زمانی 1 اسفند 98 تا 31 اردیبهشت 99 باشد، مشمول محرومیت های بانکی مصرح در قانون چک نشده و این دسته از افراد می توانند از خدمات بانک به مدت حداکثر تا 3 ماه پس از تاریخ برگشت چک مذکور استفاده کنند.
وی درخصوص این محرومیت ها که به مدت 3 ماه اعمال نخواهد شد، تصریح کرد: محرومیت های مذکور شامل افتتاح حساب و صدور کارت های بانکی جدید، مسدود کردن وجوه کلیه حساب ها و کارت های بانکی و هر مبلغ متعلق به صادرکننده تحت هر عنوان نزد بانک به میزان کسری مبلغ چک به ترتیب اعلامی از سوی بانک مرکزی، عدم پرداخت هرگونه تسهیلات بانکی یا صدور ضمانت نامه های ارزی و ریالی و عدم گشایش اعتبار اسنادی ارزی و ریالی مندرج در ماده 5 مکرر قانون اصلاح قانون صدور چک است.دکتر ایمانی تاکید کرد: مشمولین برای بهره مندی از مساعدتهای درنظر گرفته شده در این طرح، می بایست درخواست خود را به بانک سینا ارائه نمایند تا تمهیدات لازم در این خصوص اتخاذ گردد.
گفتنی است پیشتر نیز مدیرعامل بانک سینا از مساعدت و حمایت تسهیلات گیرندگان آسیب دیده از شیوع کرونا و تعویق اقساط تسهیلات صاحبان کسب و کارهای بزرگ و کوچک و گیرندگان وام های قرض الحسنه بانک سینا به مدت سه ماه طبق مصوبه تعیین مصادیق دولت خبر داده بود.
 
 
 
 
رئیس کل بیمه مرکزی:
آینده‌پژوهی در حوزه شناسایی ریسک‌های جدید یک ضرورت است
شرایط متفاوت اقلیمی اثرات مهم و انکارناپذیری را در کشور ما و همچنین تمام جهان رقم خواهد زد که صنعت بیمه باید با تکیه بر اصل آینده‌پژوهی، این ریسک‌ها را شناسایی و محصولات بیمه‌ای متناسب با آن طراحی کند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه مرکزی، دکتر غلامرضا سلیمانی که در نخستین نشست سال جاری اعضای هیات عامل بیمه مرکزی و مدیران عامل این صنعت سخن می گفت، با اعلام این مطلب افزود: بعد از شیوع ویروس کرونا نیز بسیاری از معادلات اقتصادی دستخوش تغییر شد که این بحران هم می‌تواند بر کیفیت عملکرد صنعت بیمه، اثرگذار باشد.
رئیس کل بیمه مرکزی با تشریح آخرین اقدامات نهاد ناظر و همچنین شرکت‌های بیمه در میدان جهاد کرونا، یاد قربانیان صنعت بیمه در این عرصه را ماندگار توصیف کرد و گفت: تلاشگران صنعت بیمه نیز در خط مقدم خدمات‌رسانی حضور دارند و برای تحقق برنامه‌ها و هدفگذاری‌های سال جدید مجاهدت می‌کنند.
وی نگاه دو وجهی صنعت بیمه به پیام امسال مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت جهش تولید در کشور را از نکات ظریف و ویژه توصیف کرد و افزود: صنعت بیمه علاوه بر جهش بیمه‌ای و تمرکز بر افزایش ضریب نفوذ باید تمام قد به کمک تولید برود تا این شعار اقتصادی و اجتماعی به ثمر بنشیند.
رئیس شورای عالی بیمه از اعطای مجوز تاسیس موسسات تضمین به منظور عرضه انواع ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز بخش تولید، خبر داد و این امر را مستلزم تصویب مقررات مربوط در هیئت وزیران دانست.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با تمهیدات صورت‌گرفته، این صنعت برای توسعه پوشش بیمه کیفیت محصول و سایر مسئولیت‌های مرتبط با بخش تولید، آمادگی کامل دارد.
دکتر غلامرضا سلیمانی ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای در زمینه مدیریت ریسک را از ماموریت‌های دیگر صنعت بیمه اعلام کرد و گفت: تمامی بخش‌های تولیدی در راستای بهبود فضای کسب و کار می‌توانند از خدمات صنعت بیمه در حوزه‌های گوناگون استفاده کنند.
رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به عملکرد درخشان بیمه در حوزه‌های عمومی، تخصصی و اتکایی به آخرین تحولات بیمه‌ای در دنیا اشاره کرد و افزود: در حال حاضر صنعت بیمه از محاسبات عادی اکچوئری تا حدودی فاصله گرفته و در حوزه مطالبات مردمی و مسئولیت‌های اجتماعی نمود بیشتری دارد.
وی این تغییر نگاه را برای صنعت بیمه یک فرصت طلایی ارزیابی کرد و اظهار داشت: بیمه‌نامه‌های شهروندی و سایبری و نظایر آن از رشته‌های آینده‌داری به شمار می‌روند که در سال جاری اثر خود را در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی نشان خواهند داد.
رئیس کل بیمه مرکزی از آغاز به کار چند شرکت جدید بیمه در سال جدید خبر داد و گفت: فضای رقابتی برای تمامی شرکت‌های بیمه آماده است، اما قطعا بخش‌هایی که صدور بیمه‌نامه‌های الکترونیک و حرکت به سمت هوشمندسازی را جدی‌تر گرفته‌اند از شانس موفقیت بالاتری بهره‌مند خواهند شد.
وی در پایان توسعه فرهنگ بیمه را از مهمترین ماموریت‌های صنعت بیمه دانست و خاطرنشان کرد: اگر روابط عمومی‌های صنعت بیمه فعال‌تر و هماهنگ‌تر عمل کنند، دستیابی به اهداف عالی صنعت، دور از دسترس نخواهد بود.
گفتنی است در این نشست، مدیران عامل شرکت‌های بیمه و دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند.
 
 
 
 
سیاست اعتباری سال 99 بانک مسکن
بانک مسکن همسو با عنوان انتخاب شده برای سال جدید از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان سال جهش تولید، مجموعه سیاست­ های اعتباری مصوب برای تامین مالی بخش مسکن و ساختمان در سال 99 را اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا ، اهم آنچه از سوی بانک برای نحوه تامین مالی بازار مسکن در سال 99 طراحی شده است، حوزه عرضه واحد مسکونی در تیراژ انبوه در شهرهای کشور را شامل می شود.
بانک مسکن برای این منظور سبدی از انواع تسهیلات ساخت مسکن را برای تولیدکنندگان مسکن و ساختمان و همینطور انبوه سازان حرفه ای فعال در سراسر کشور در نظر گرفته که عرضه کنندگان مسکن متناسب با خواسته و شرایط خود یک نوع از طیف تسهیلات طراحی شده را می توانند برای پروژه های ساختمانی سال 99 انتخاب و استفاده کنند.
جزئیات سیاست های اعتباری سال 99 بانک مسکن نشان می دهد: سازنده ها در مناطق شهری کشور امسال می توانند با استفاده از اوراق مسکن از 60 تا 100 میلیون تومان تسهیلات به ازای ساخت هر واحد مسکونی برای تامین هزینه های ساخت و ساز در پروژه ها، از شعب بانک مسکن دریافت کنند. در شهرهای کوچک، سقف تسهیلات ساخت از محل اوراق مسکن 60 میلیون تومان، در شهرهای بزرگ و مراکز استان ها، 80 میلیون و در شهر تهران سقف این تسهیلات 100 میلیون تومان است.
سازنده ها برای دریافت این نوع تسهیلات که به صورت بدون سپرده به آنها تعلق می گیرد باید مجموعه ای از اوراق 500 هزار تومانی را از شعب بانک تهیه کنند که قیمت این اوراق به صورت روزانه و متناسب با میزان عرضه و تقاضا در بازار فرابورس، تعیین و از طریق کانال تلگرامی بانک مسکن به مشتریان اعلام عمومی می شود.
در سال 99 برای تعاونی های مسکن اما تسهیلات ویژه با سقف بیشتر از تسهیلات اوراق تدارک دیده شده است. تعاونی های مسکن براساس سیاست اعتباری جدید بانک مسکن به سه گروه «تعاونی های مسکن دارای صلاحیت حرفه ای و استفاده کننده از تکنولوژی جدید و فناوری نوین کاهنده مصرف انرژی»، «تعاونی های مسکن دارای صلاحیت حرفه ای» و همچنین «تعاونی های عادی» تقسیم بندی می شوند.در تهران به تعاونی های گروه اول به ازای ساخت هر واحد مسکونی می توانند 150 میلیون تومان تسهیلات بدون سپرده از بانک دریافت کنند. از آنجا که تیراژ ساخت مسکن در تعاونی های مسکن قابل توجه و بیشتر از تعداد واحدهای مسکونی سایر پروژه های شهری است بدیهی است به هر میزان که تعاونی، تقاضای تسهیلات داشته باشد بعد از تشکیل پرونده در بانک مسکن و بررسی مدارک مربوط به پروژه، در صورت حایز شرایط بودن، تسهیلات مربوطه به آن تعاونی تعلق می گیرد.
سقف تسهیلات بدون سپرده مختص تعاونی های گروه اول در سال 99 در شهرهای بزرگ و مراکز استان ها 130 میلیون و در شهرهای کوچک نیز 100 میلیون تومان تعیین شده است.
ارقام تسهیلات مختص تعاونی های مسکن در سال 99 بیش از 36 درصد نسبت به سال 98 افزایش پیدا کرده است که تقریباً برابری می کند با رشد هزینه های مربوط به خرید و تامین مصالح ساختمانی در سال 98.
به گزارش هیبنا، سال گذشته بر اساس اطلاعات مرکز آمار ایران شاخص مربوط به نهاده های تولید مسکن و ساختمان بیش از 30 درصد نسبت به سال 97 افزایش پیدا کرد. اکنون با افزایش سقف تسهیلات بانکی مورد نیاز تعاونی های مسکن، این رشد در هزینه تامین مصالح ساختمانی تا حدودی پوشش داده می شود.
تعاونی های گروه دوم نیز در تهران 130 میلیون تومان، در مراکز استا ها و شهرهای بزرگ 110 میلیون و در شهرهای کوچک 80 میلیون تومان تسهیلات ساخت از محل منابع بدون سپرده دریافت خواهند کرد.
تعاونی های عادی نیز در این سه گروه شهری به ترتیب 70 میلیون، 60 میلیون و 50 میلیون تومان تسهیلات ساخت شامل آنها می شود. البته این گروه از تعاونی ها می توانند با خرید اوراق، سقف تسهیلات دریافتی را به ترتیب تا 100 میلیون، 80 میلیون و 60 میلیون تومان افزایش دهند. این انعطاف تسهیلاتی با هدف کمک به جهش تولید و رونق ساخت مسکن در سال 99 از سوی بانک مسکن طراحی شده است.
سازندگان و تولیدکنندگان مسکن در سال 99 همچنین می توانند از تسهیلات بدون سپرده دیگری نیز استفاده کنند. این تسهیلات برای سازندگان حرفه ای دارای صلاحیت حرفه ای و استفاده کننده از تکنولوژی جدید و فناوری نوین کاهنده مصرف انرژی، در بالاترین سقف ریالی ممکن تعیین شده است. این گروه از سازندگان می توانند در تهران 250 میلیون، در شهرهای بزرگ و مراکز استان 220 میلیون و در شهرهای کوچک 110 میلیون تومان تسهیلات از محل منابع بدون سپرده دریافت کنند. متقاضیان این نوع تسهیلات باید دارای گردش مالی مناسب در حساب جاری یا حساب ممتاز نزد بانک مسکن با متوسط موجودی حداقل 15 درصد تسهیلات درخواستی باشند. سقف تسهیلات از محل منابع بدون سپرده برای سازندگان حرفه ای کمتر از گروه اول است. این گروه در سه دسته شهر مذکور به ترتیب می توانند 200 میلیون،170 میلیون و 140 میلیون تومان تسهیلات بدون سپرده ساخت مسکن به ازای هر واحد مسکونی دریافت کنند. البته این ارقام برای همه تسهیلات ساخت مسکن، سقف مصوب است و رقم نهایی پرداختی باید حداکثر معادل 80 درصد هزینه ساخت باشد.
سازندگانی که به صورت عادی اقدام به ساخت و ساز مسکونی کنند نیز در سه دسته شهر نامبرده شده به ترتیب 70 میلیون، 60 میلیون و 50 میلیون تومان تسهیلات ساخت دریافت خواهند کرد.
نرخ سود تسهیلات ساخت مسکن برای تسهیلات اوراق 17.5 درصد و برای تسهیلات بدون سپرده نیز 18 درصد است.
 
 
 
 
همدلی بیمه آرمان با کودکان موسسه محک
این شرکت در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود در پاندمی جهانی کرونا با موافقت مدیرعامل و هیئت مدیره ، هزینه تولید کارت تبریک نوروز 99 را به موسسه خیریه محک اهدا کرد.
به گزارش روابط عمومی بیمه آرمان ؛ این شرکت در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود در پاندمی جهانی کرونا با موافقت مدیرعامل و هیئت مدیره ، هزینه تولید کارت تبریک نوروز 99 را به موسسه خیریه محک اهدا کرد.
همه ساله سازمان ها و شرکت ها در آستانه نوروز اقدام به تهیه و تولید سررسید ، کارت تبریک و سایر اقلام تبلیغاتی می نمایند که امسال شرکت بیمه آرمان در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود بعنوان یک نهاد مالی با در نظر گرفتن شرایط کشور و پاندمی جهانی کرونا با نظر موافق هیئت مدیره و مدیرعامل هزینه های مربوط به تهیه و تولید اقلام تبلیغاتی نوروزی را به حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه اختصاص داد.
در این راستای علاوه بر خرید و اهدا دستگاه های تب سنج و اکسیژن سنجی به ارزش 2میلیارد ریال جهت مناطق محروم خراسان جنوبی ، با اختصاص 30میلیون ریال هزینه تولید کارت تبریک نوروزی به موسسه خیریه محک ، همدلی خود را با کودکان تحت پوشش این موسسه ابراز کرد.