قبل از وقوع بحران به مصوبات عمل کنیم، نه بعد از آن!
بازار سرمایه از ابتدای سال با فراز و فرودهای زیادی رو به رو شد. فراز و فرودهایی که منجر به ورود عده زیادی از مردمی که اطلاعات و آگاهی چندانی از بازار سرمایه نداشتند اما به دلیل دعوت دولت و تمرکز دولت بر سود آوری بورس و ایجاد اشتیاق درمردم برای اخذ سودهای بالا موجب سر ریز شدن سرمایه های خرد به بورس شدند.افزایش ریزش ها در ماه های گذشته منجر به از بین رفتن اعتماد عمومی به بورس شد. خروج بخشی از سرمایه هایی که وارد بورس شده بود نشان از بی اعتمادی فزاینده به بازار سرمایه ووعده های عمل نشده دولت داشت.
این روزها با کاهش ریزش ها شاهد بازگشت امید و دلگرمی دوباره ای به بازار سرمایه هستیم اما نباید این موضوع فراموش شود که به هر حال همچنان برخی از سیاستهای دولت در بورس جای نقد دارد که چرا درحالی که بازار در حال ریزش بود وافت های سنگینی را تجربه می کرد همان زمان پول لازم به بورس تزریق نشد؟ چرا سرعت عمل در تصمیم گیری و سیاست گذاری در بازار سرمایه که یک فاکتور مهم دراثر بخشی بورس در مسیر اقتصاد است به موقع اتخاذ نشد که منجر به بی اعتمادی و خروج سرمایه ها از بورس و افزایش سرگردانی سرمایه ها در بازارهای موازی مثل طلا وارز شد؟
به هر حال دولت و سازمان بورس در خصوص تزریق یک درصد از منابع صندوق ملی به بورس به سهامداران و سرمایه گذاران بازار سرمایه قول دادند و بورسی ها همچنان منتظر تزریق این پول و عمل به وعده داده شده هستند. 
مساله این است که یک درصد سرمایه ای که از صندوق توسعه ملی باید به بازار سرمایه تزریق شود در فرآیند و بسترهای قانونی مصوب شده لذا انتظار می رود دولت در آینده ی نزدیک پول لازم را به سرعت به بورس تزریق کند تا در آینده ای نه چندان دور یک درصد وعده داده شده از صندوق توسعه ملی به عنوان یک پشتیبان خوب از بازار سرمایه حمایت های ویژه ای به عمل بیاورد.
بی تردید باید پیش از افت ها و کاهش اعتماد مردم به بورس باید یک درصد صندوق توسعه ملی به بورس واگذار می شد تا از طریق تزریق این پول از وقوع مسائلی که در ماه های گذشته دیدیم جلوگیری به عمل می آمد.
 به هر حال یکی از مهمترین ایراداتی که به دولت وارد است رایزنی پول های هدفمند و تزریق آن به بورس قبل از وقوع هر بحرانی است . وقتی مصوبات اجرا نمی شود و بعد از بحران به یاد مصوبات و اجرای آن می افتیم به عبارتی زمان و اعتبار بورس را از اذهان عمومی زدوده ایم لذا اگر مصوبه تزریق یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی به بورس تزریق می شد و این مصوبه از سال 94 تا کنون پیگیری شده بود قطعا بازار سرمایه دچار تلاطماتی از این دست نمی شد که  در 
ماه های اخیر تجربه کردیم.