اخبار

عدم پرداخت خسارت به خودروها در ساعات منعِ ترددِ شبانه صحت ندارد

در حالی انتشار برخی شایعات از ممنوعیت پرداخت خسارت بیمه به حوادث ناشی از تردد از ساعت 9 شب تا چهار صبح در محدودیت‌های فعلی حکایت دارد که بیمه مرکزی ضمن تکذیب آن؛ تاکید کرد در صورت بروز خسارت در ساعات منع تردد طرفین می‌توانند به روال سابق نسبت به اعلام و دریافت خسارت از شرکت بیمه اعلام کنند.
به گزارش روابط عمومی بیمه ملت؛ بر اساس این گزارش، طبق تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت‌های تردد در ساعاتی از شبانه‌روز اعمال شده که طی آن تردد خودروها به غیر از موارد استثنا از ساعت 9 شب تا 4 صبح ممنوع است.
در همین رابطه اخیرا شایعاتی مطرح شده مبنی بر این که اگر بین ساعت اعلام شده حادثه جانی یا مالی برای خودرویی رخ دهد خسارت قابل پرداخت نیست چرا که تردد ممنوع بوده و اگر خودروی حادثه‌دیده مجوز تردد نداشته باشد، امکان پرداخت خسارت به آن وجود ندارد.
اما پیگیری صحت و یا رد این موضوع از بیمه مرکزی با توضیحاتی از سوی مدیرکل نظارت بر بیمه‌های غیرزندگی بیمه مرکزی همراه بود.
عباس خسروجردی، مدیرکل نظارت بر بیمه‌های غیرزندگی بیمه مرکزی، ضمن تکذیب اخبار منتشره مبنی بر عدم پرداخت خسارت از طرف شرکت‌های بیمه در ساعات منع تردد گفت که پرداخت خسارت در دوره اعتبار بیمه شخص ثالث اعم از خسارت‌های مالی و بدنی، بیمه حوادث راننده و همچنین بیمه‌های بدنه اتومبیل محدود به ساعت خاصی از شبانه‌روز نیست.
وی ادامه داد: در این صورت شرکت‌های بیمه با رعایت مقررات قانون بیمه شخص ثالث و حوادث راننده، شرایط عمومی و خصوصی بیمه‌نامه بدنه اتومبیل مکلف به جبران خسارات وارده در تمام ایام و ساعات هستند.
این مقام مسئول در بیمه مرکزی یادآوری کرد: در صورت بروز خسارت در ساعات منع تردد نیز بیمه‌گزاران و زیان‌دیدگان می‌توانند طبق روال سابق نسبت به اعلام و دریافت خسارت از شرکت بیمه مربوطه اقدام کند
 
 
 
 
عملکرد بانک توسعه تعاون با رویکرد و کارکرد توسعه‌ای انجام می‌گردد
عملکرد بانک توسعه تعاون با رویکرد و کارکرد توسعه‌ای انجام می‌گرددسعید معادی معاون امور استان‌ها و بازاریابی بانک توسعه تعاون: عملکرد بانک توسعه تعاون با رویکرد و کارکرد توسعه‌ای انجام می‌گیرد.
سعید معادی معاون امور استان‌ها و بازاریابی بانک توسعه تعاون که به منظور بررسی عملکرد ششماهه اول سال جاری و میزان تحقق برنامه ابلاغی به استان گیلان عزیمت کرده بود در جلسه ارزیابی عملکرد این استان بابیان اینکه عملکرد کیفی سازمان به کیفیت سرمایه انسانی آن ارتباط مستقیم دارد و راهبری مناسب و هدفمند سرمایه انسانی که منطبق با اهداف و برنامه‌ها باشد می‌تواند نتایج مطلوبی برای سازمان و ذینفعان را به همراه داشته باشد اظهار داشت: ایجاد نگرش منطقی در سرمایه انسانی و ظرفیت‌سازی و توسعه آنان با استفاده از آموزش‌های مرتبط با مباحث نظری و کاربردی که سرمایه انسانی را از حیث علم و عمل به فلسفه وجودی، مأموریت، اهداف و برنامه‌های سازمان از یک‌سو و انتظارات، درخواست‌ها و نیازهای ذینفعان از سوی دیگر نزدیک سازد عامل موفقیت و رشد و توسعه و بالندگی سازمان از حیث کمی و کیفی خواهد شد.
معادی بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های درون و بیرون سازمان را حاصل خودباوری، شناخت، تحلیل و استراتژی مناسب دانست و دراین‌باره افزود: نگاه خردمندانه و همت و تلاش مسئولانه و متعهدانه در کنار اصل هم‌افزایی، تعامل و مشارکت و کار تیمی بهترین مؤلفه‌های حرکت سازمان بر محورهای تعیین و تعریف‌شده در چارچوب‌های قانونی و مبتنی بر اهداف و برنامه‌ها می‌باشد.
معاون مدیرعامل بانک توسعه تعاون با تأکید بر اینکه بانک توسعه تعاون بیش از گذشته رویکرد و کارکرد مبتنی بر کمک به توسعه بخش‌های اقتصادی به ویژه بخش تعاون را معیار اصلی فعالیت‌های خود قرار داده است گفت: درک صحیح از مفهوم توسعه به ویژه با بهره‌گیری از عملیات و فعالیت‌های بانکی برای یک بخش اقتصادی خاص به نام تعاون که خود از یک ویژگی متمایز و منحصربه‌فرد برخوردار بوده است و در دل خود ظرفیت‌های مختلفی را در اشکال و ابعاد مختلف به صورت حقیقی و حقوقی و در قالب فعالیت‌های انحصاری، ترکیبی و تلفیقی در بخش مسکن و عمران، صنعت و معدن، کشاورزی و دامپروری، خدمات و بازرگانی با همه زیر بخش‌ها و مشتقات جا داده است کار سخت و دشواری می‌باشد به ویژه اینکه الگو و مدل شخصی در خصوص فعالیت‌های بانکی با رویکرد توسعه‌ای برای بخش‌های مشخص و تعریف‌شده از پیشتر وجود داشته ولیکن هیچگاه الگو مفهومی و کاربردی برای یک پدیده فرا بخشی به عنوان تعاون که از دو قابلیت اقتصادی و اجتماعی توأمانی و همزمان برخوردار می‌باشد برای فعالیت و عملیات بانکی را نمی‌توان مدلی از گذشته مشاهده کرد.
 
 
 
 
در دیدار با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره صورت گرفت:
قدردانی معاون وزیر اقتصاد از عملکرد 7 ماهه بانک ملت
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی از زحمات و تلاش های مدیران و کارکنان بانک ملت بابت عملکرد هفت ماهه امسال قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر عباس معمارنژاد در دیدار با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این بانک با اشاره به شناسایی بیش از هفت هزار میلیارد تومان سود خالص از سوی بانک ملت در هفت ماهه، این عملکرد را مورد ستایش قرار داد و از زحمات اعضای هیات مدیره، مدیران و کارکنان این بانک سپاسگزاری کرد.
وی با اشاره به موضوع فراگیری مالی که از سوی مرکز تحقیقات و تحول بانک ملت در حال پیگیری است، تاکید کرد که این موضوع در کشورهایG20 در حال انجام است و در کشور ما هم باید به سرعت عملیاتی شود.
معاون وزیر اقتصاد با بیان این نکته که یکی از مهم ترین ابزارها در این زمینه، بانکداری دیجیتال و خدمات ارائه شده از طریق آن است، بر ضرورت افزایش سواد مالی مردم تاکید کرد و گفت: بانک ملت به عنوان یک بانک خصوصی می تواند برنامه هایی را برای افزایش سواد مالی مردم در دستور کار قرار دهد و بدین ترتیب به عملیاتی شدن بحث فراگیری مالی کمک کند و بر تعداد مشتریان و حتی جمع آوری پس اندازهای خرد مردم برای به کار گرفتن در عرصه تولید، بیفزاید.
دکتر معمارنژاد با اشاره به این نکته که فعالیت های ارزی همیشه به عنوان یکی از مزیت های اصلی بانک ملت مطرح بوده است، از مدیران این بانک خواست تا همچنان روی این محور برنامه ریزی های لازم را داشته باشند و گزارش عملکرد بانک را در این زمینه به وزارت اقتصاد ارائه دهند.
وی در عین حال بانک ملت را پیشتاز در عرصه بانکداری الکترونیک خواند و اظهار امیدواری کرد که با تلاش هایی که در زمینه اجرایی شدن بانکداری دیجیتال در این بانک صورت گرفته است، بانک ملت در این حوزه نیز به عنوان بانک پیشرو باقی بماند.
دکتر معمارنژاد همچنین از عملکرد کمیته های ریسک، تطبیق و حسابرسی داخلی در بانک ملت قدردانی کرد.
دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت نیز در ابتدای این جلسه، گزارش عملکرد 7 ماهه این بانک را بسیار مطلوب خواند و تاکید کرد که در طول سه سال گذشته، شفاف سازی صورت های مالی در تمامی بخش ها در دستور کار قرار داشته و بانک موفق شده است که به طور کامل از ناترازی مالی خارج شود.
وی همچنین از معاون وزیر اقتصاد بابت حضور در بانک ملت قدردانی و اظهار امیدواری کرد که این بانک بتواند در ماه های باقیمانده سال، عملکرد به مراتب بهتری را به ثبت برساند.
در این جلسه، محمد تقی صمدی، علی رضا لگزایی، بهمن اسکندری و مرتضی نجف، اعضای هیات مدیره بانک ملت نیز در سخنانی، مواردی را حول محور عملکرد بانک ملت در حوزه های مختلف ارائه کردند.
سید کاظم چاوشی، مدیر امور مالی بانک ملت هم در این مراسم، گزارشی از عملکرد این بانک در 7 ماه ابتدای سال ارائه کرد و به تشریح عملکرد کمیته های مدیریت ریسک، حسابرسی داخلی و تطبیق از بدو تاسیس تاکنون پرداخت.
وی با اشاره به ترکیب سپرده های ریالی و ارزی، رشد مطلوب منابع حساب های جاری، کاهش قیمت بهره ای و غیربهره ای و قیمت تمام شده پول در بانک ملت، افزود: سهم از بازار این بانک از مصارف نظام بانکی از 25 درصد به 32 درصد افزایش یافته و بانک ملت رتبه نخست را در زمینه مصارف به خود اختصاص داده است.
چاوشی به رشد 45 درصدی تسهیلات اعطایی بانک ملت در 7 ماهه امسال اشاره کرد و ادامه داد: این درحالی است که نسبت مطالبات به مصارف بانک با کاهش رو به رو شده و فروش املاک و اموال مازاد و همچنین سهام این بانک نیز روند صعودی داشته است.
وی با اشاره به بهبود اقلام کلیدی عملکرد بانک ملت در حوزه سودآوری شامل خالص تراز عملیاتی، خالص درآمدکارمزدی، سود خالص و سود هر سهم، اظهار داشت: بهبود نسبت کفایت سرمایه و افزایش سرمایه نظارتی، عدم اضافه برداشت از منابع بانک مرکزی و حضور مفید در بازار بین بانکی، حمایت از منافع سپرده گذاران و پرداخت ما به التفاوت سود قطعی نسبت به سود علی الحساب تا 3.3 درصد، توسعه و نوآوری درمحصولات و راه اندازی سامانه تسهیلات فرابانک برای نخستین بار در نظام بانکی از دیگر دستاوردهای بانک ملت در سال جاری است.
مدیر امور مالی بانک ملت از پیشرفت مطلوب در پروژه نقشه راه تحول دیجیتال خبر داد و گفت: افزایش قیمت سهام در 7 ماهه گذشته، افزایش 314 درصدی سرمایه در سال 99، تشکیل کمیته جهش تولید، ایجاد کارگروه های تخصصی تسهیلات خرد، متوسط و کلان، شناسایی و احیای شرکت های تولیدی و آسیب شناسی فرآیند تامین مالی فعالیت های بخش تولید از دیگر اقدامات بانک در 7 ماه گذشته است.
وی همچنین از عملیاتی کردن بانکداری باز به عنوان یکی از اجزای سند نقشه بانکداری دیجیتال و پیگیری، ثبت افزایش سرمایه از محل سود تسعیر سال های 97 و 98 ، پیگیری اخذ پذیرش و عرضه اولیه سهام شرکت های قابل واگذاری بانک، تامین مالی و تدوام حمایت از واحدهای تولیدی و حمایت از شرکت های دانش بنیان، پیاده سازی و بهره برداری از فازهای دوم و سوم کُربانکینگ (CoreBanking)، توسعه فرابانک و بانکداری دیجیتال، طراحی معماری مدیریت منابع انسانی هوشمند به عنوان برنامه های آتی بانک ملت نام برد.
 
 
 
 
مدیر عامل شهر جدید پردیس مطرح کرد:
انتقال مشاوران املاک به وزارت راه به نفع بازار مسکن
مدیر عامل شهر جدید پردیس با تاکید بر اینکه انتقال مشاوران املاک به وزارت راه و شهرسازی هم به نفع بازار مسکن است و ایزارهای قانونی را در برخورد با دلالان مسکن مهر در اختیار ما خواهد گذاشت گفت: پرداخت وام 1000 میلیارد تومانی تکمیل زیربناها سرعت افتتاح های مسکن مهر را بالا برد.
به گزارش هیبنا ، تصمیم دولت و شخص رئیس جمهور در انتقال اتحادیه مشاوران املاک از وزارت صنعت ، معدن و تجارت به وزارت راه و شهرسازی این روزها در حال نهایی شدن است و به نظر می رسد این اتفاق به زودی صورت بگیرد. وزارت راه و شهرسازی نیز آمادگی این را دارد که این اتحادیه را تحت حمایت خود قرار دهد.
حال به نظر می رسد این اقدام مثبت با این هدف است که مشاوران املاک از ذیل وزارت صمت به ذیل وزارت راه و شهرسازی منتقل شود تا وزارت راه و شهرسازی و معاونت مسکن و ساختمان این وزارتخانه بتواند سیاست‌گذاری مناسب را در قبال مشاورین املاک اعمال کند. و همانطور که برخی کارشناسان معتقد هستند این انتقال به نفع بازار مسکن و در نهایت مردم خواهد بود.
مهدی هدایت مدیر عامل شهر جدید پردیس در گفتگو با خبرنگار هیبنا در پاسخ به این پرسش که آیا انتقال اتحادیه مشاوران املاک به وزارت راه و شهرسازی که مورد تایید رئیس جمهور هم واقع شده به بخش مسکن کمک خواهد کرد؟ گفت: قطعا انتقال مشاوران املاک از وزارت صنعت، معدن و تجارت به وزارت راه و شهرسازی به نفع بازار مسکن و بخش مسکن خواهد بود. اما نکته ای که حائز اهمیت است این است که این اقدام در حقیقت در راستای نظارت بیشتر بر بازار مسکن است.
وی با تاکید بر اینکه یکی از معضلات این روزهای شهر جدید پردیس وجود دلالان سرپایی مسکن مهر است افزود: منتقل شدن اتحادیه املاک به وزارت راه و شهرسازی موجب می شود تا ابزار قانونی خوبی را در اختیار شرکت عمران قرار دهند تا با دلالان مسکن مهر راحت تر برخورد شده و نظارت خود را بالا ببریم.
مدیر عامل شهر جدید پردیس تاکید کرد: اینکه تولید مسکن و متولی بخش مسکن باشیم اما نظارت آن بر عهده نهادی باشد که چندان تخصص و ارتباطی با هم ندارند برای بخش مسکن سودآور نخواهد نبود. به هر صورت ما مطمئن هستیم که با این اقدام، اتفاق خوبی در بازار مسکن و سایر بخش های مسکن رخ خواهد داد.
هدایت در پاسخ به این پرسش که از وام 1000 میلیارد تومانی که برای تکمیل زیربناها و پروژه های مسکن مهر چه خبر؟ آیا روند پرداخت تسهیلات مناسب است؟ اظهار داشت: همکاری خوب و مناسب بانک مسکن باعث شد تا از زمان تصویب پرداخت تسهیلات 1000 میلیارد تومانی که در اردیبهشت ماه بود تاکنون حدود 400 میلیارد تومان پرداخت شود و تلاش می کنیم تا پایان امسال نیز مابقی تسهیلات را دریافت کنیم.
وی ادامه داد: تسهیلات مزبور با پیشرفت فیزیکی به ما پرداخت می شود، اما نکته مهم این است که این تسهیلات که برای زیرساخت های مسکن مهر و آماده سازی واحدهای مسکن مهر است در سرعت بخشیدن به تکمیل پروژه های مسکن مهر کمک زیادی به ما کرد.
مدیر عامل شهر جدید پردیس خاطر نشان کرد: تلاش ما این است که تا پایان سال جاری مابقی تسهیلات مسکن مهر را دریافت کنیم. هر چند معتقد هستیم که تمام وعده های داده شده برای افتتاح ها و واگذاری واحدهای مسکن مهر به این دلیل است که اگر منابع داخلی شرکت عمران پردیس و وام مصوب 1000 میلیارد تومانی نبود هیچ کدام از این افتتاح ها رخ نمی داد.وی از افتتاح 10 هزار واحد مسکونی مهر در بهمن ماه خبر داد و گفت: با افتتاح 10 هزار واحد مسکن مهر دیگر در بهمن ماه سال جاری تعداد واحدهای افتتاح شده مسکن مهر در پردیس به 70 هزار واحد مسکونی می رسد.