اخبار
ربیعی: فرضیه قوی در انفجار نطنز، دست داشتن عناصر داخلی است
سخنگوی دولت از احتمال دست داشتن عناصر داخلی در موصوع خرابکاری در نیروگاه نطنز خبر داد.علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری خود در پاسخ به سوالی درباره جزئیات خرابکاری نیروگاه نطنز و اینکه گفته شده چند نفر در این رابطه شناسایی شدند، اظهار داشت: دراین ماجرا خرابکاری قطعی است و خرابکاری صورت گرفته و به علت پیچیدگی در این خرابکاری، فرضیه‌های زیادی در مورد حادثه نطنز وجود دارد، چند دستگاه امنیتی در بخش‌های مختلف موضوع را بررسی می‌کنند.وی افزود: یکی از فرضیه‌های قوی متکی بر این است که عناصر داخلی در این ماجرا دست داشته‌اند. این موضوع تحت نظارت جدی دستگاه‌های امنیتی کشور است و پس از روشن شدن جدی ماجرا موضوع را بررسی و اعلام می‌کنیم.
 
بررسی طرح تحول مجلس در جلسه غیرعلنی 
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: طرح تحول در مجلس برای کارآمدسازی هر چه بیشتر این طرح در جلسه غیرعلنی دیروز بررسی شد.محمدباقر قالیباف در ابتدای جلسه علنی صبح دیروز -سه‌شنبه- مجلس شورای اسلامی با تبریک هفته دفاع مقدس به ملت ایران و خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران گفت: بخش اول جلسه براساس دستور هفتگی از ساعت ۸:۱۵ تا ۱۱:۲۰ به مدت سه ساعت و پنج دقیقه غیرعلنی بود.وی افزود: در این جلسه موضوعاتی در حوزه اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس و هم اندیشی با مرکز پژوهش‌ها، نمایندگان و کمیسیون‌ها صورت گرفت.قالیباف یادآور شد: همچنین طرح تحول در مجلس برای کارآمدسازی با اصلاح آیین‌نامه داخلی در دستور کار جلسه غیرعلنی بود.مجلس شورای اسلامی از صبح دیروز در جلسه غیرعلنی موضوعات و مسائل داخلی را مورد بررسی قرار داد.
 
معرفی رزم حسینی به عنوان وزیر پیشنهادی صمت
معاون پارلمانی رئیس جمهور از معرفی علیرضا رزم حسینی به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت خبر داد.آقای حسینعلی امیری افزود: رئیس جمهور پس از بررسی‌های وسیع و دقیق در نهایت دقایقی پیش آقای رزم حسینی را به عنوان وزیر پیشنهادی صمت به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.
 
تغییر شرط سنی کاندیداهای ریاست جمهوری در طرح اصلاح انتخابات
ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس از تصمیم پارلمان برای ایجاد محدوده سنی جهت ثبت نام کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی و از طراحان طرح اصلاح قانون انتخابات در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری گفت: این طرح هم اکنون در جلسه کمیسیون در حال بررسی نهایی است و سپس برای ارسال به هیئت رییسه، اصلاح و جمع بندی خواهد شد.وی با بیان اینکه، طرح اصلاح قانون انتخابات تقدیم هیئت رییسه مجلس می‌شود، در پاسخ به این سوال که واکنش کمیسیون به انتقاد متخصصان و کارشناسان درباره طرح اصلاح قانون انتخابات چه بود، تصریح کرد: ما این طرح را با توجه به نظراتی که منتقدین داشتند، مجددا بررسی و برخی اصلاحات را اعمال کردیم.ابوترابی در پاسخ به این سوال که مثلا درباره سن کاندیدا‌ها که منتقدین زیادی داشت چه اصلاحی صورت گرفته است، گفت: این مورد را بررسی کردیم و به این جمع بندی رسیدیم که حداقل سن ۴۵ و حداکثر ۷۰ برای کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری لازم است.وی در پاسخ به این سوال که مبنای علمی عدد ۴۵ و ۷۰ برای ریاست جمهوری مباحث فیزئولوژیک، روانشناختی یا تجربی بوده یا مسائل دیگر، گفت: مبنای ما تصمیم و رای کمیسیون بود که مورد تصویب قرار گرفت.
 
حذف یک نمایش به خاطر حضور گربه! آقای روحانی، دقیقا کجایی؟
ادامه از صفحه اول
همیشه این سوال وجود داشته است که  چرا دولت، قفل‌های فرهنگی و اجتماعی را باز نمی‌کند؟ حالا که مشکلات فرهنگی و تضاد تفکرها در جامعه بیداد می‌کند، چرا دولت سکوت کرده است و راهکاری را ارائه نمی‌دهد؟
واقعا چرا در همه مسائل دست‌های روحانی بالاست؟ کاش رییس جمهور یک بار دیگر فیلم‌های انتخابات ریاست جمهوری 96 را نگاه می‌کرد. انتخاباتی که مردم با شور به او رای دادند تا روحانی، شعارهایش را عملی کند.
آقای رییس جمهور مردم مشکلات دولت در سیاست خارجی را می‌فهمند. می‌دانند ترامپ، زبان آدمی زاد را نمی‌فهمد. اما انفعال شما در مسائل فرهنگی و اجتماعی از جمله همین  ماجرای گربه و تئاتر، برای آنها قابل درک نیست.
 مردم با خود می‌گویند مگر روحانی نگفت اگر با رای بالا دوباره به عنوان رییس جمهور انتخاب شود، دستش برای کارهای بزرگ باز است؟ حالا چرا فقط نظاره گر است درست مثل دروازه‌بانی که فقط توپ‌ها را نگاه می‌کند تا به گل بنشینند.
روحانی کار را به جایی رسانده است که باید این بیت حافظ را بخوانیم که:
ما ز یاران چشم یاری داشتیم/  خود غلط بود آنچه ما پنداشتیم؟
 
وظایف مجلس شورای اسلامی در قبال بورس چیست؟
ادامه از صفحه اول
از این روی انتظار می روند نمایندگان آشنا به مسائل و مشکلات توزیع فولاد یا صنعتی مثل خودرو، به موضوع فسادها و تبعیض ها و مخاطرات مهلکی که روی این صنایع تاثیر می گذارد توجه کنند و به رانت به وجود آمده که به سود عده ای رانت خوار و فاسد و به ضرر مردم و اقتصاد ملی است با راهکارهایی که مطرح شده پایان دهند.
با توجه به اینکه بازار سرمایه متشکل از شرکت‌های دولتی است لذا بسیار مهم است در فرآیند تدوین و نظارت بر بودجه به موضوع عملکرد شرکت های دولتی که  ٧۵ درصد کل بودجه کشور را می بلعند مجلس نظارت جدی داشته باشد. متاسفانه نمایندگان ادوار گذشته مجلس نظارتی بر بودجه شرکت های دولتی نداشتند، لذا مسئله نظارت بر عملکرد شرکت ها، برآورد هزینه ی شرکت ها و بررسی عملکرد مدیران دولتی بسیار مهم  است چرا که اثرات آن در بازار سرمایه نشان داده می شود.
 نکته دیگر این است که وقتی حجم زیادی از مردم و سرمایه هایی که بالغ بر ۱۲۰ هزار میلیارد تومان  در 5 ماهه نخست سال ۹۹ وارد بازار سرمایه شده و ظرف تقاضا را گسترش داده است، ایجاد تناسب عرضه و تقاضا بسیار مهم است، چراکه در صورت عدم تناسب بین عرضه و تقاضا بازار تعادل خود را از دست می‌دهد، بنابراین عرضه سهام شرکتهای بزرگ دولتی و تعریف صندوق پروژه ها که  مشخص نیست به چه علت مغفول مانده و از این ظرفیت استفاده نمی شود، حتماً باید از طریق نمایندگان مجلس دنبال شود تا در بلند مدت یکی از بهترین اقدامات‌ برای هدایت نقدینگی از طریق بورس به شرکت های تولیدی کلید بخورد و تضمین کننده ثبات و تعمیق بازار شود.
بازار سرمایه می تواند با توجه به شرایط کنونی کشور هم فرصت و هم تهدید برای اقتصاد باشد و این کاملا به ریل گذاری و سیاست گذاری و نظارت بر اجرای سیاست ها بستگی دارد. با اینکه بورس ایران یک بحران نسبی را در ماه های گذشته پشت سر گذاشت اما تا آنجا که بنده اطلاع دارم مجلس یازدهم هنوز هیچ برنامه ای برای رسیدگی به بازار سرمایه ندارد و این می تواند در آینده برای موضوعی که امروز در اولویت مسائل اقتصادی کشور قرار دارد و موثر بر تمام ابعاد اقتصادی است، عواقب منفی به دنبال داشته باشد.