اخبار
رییس کل بیمه مرکزی:  نهاد ناظر از فرایند تبدیل ایده به محصولات بیمه ای حمایت می کند
بهره گیری از ظرفیت استارت آپ ها و فن آوری های نوین، روش میان­بری برای توسعه صنعت بیمه محسوب می شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر غلامرضا سلیمانی که در آیین افتتاح «شبکه نوآفرینی پلنت» سخن می گفت، با اعلام این مطلب افزود: فرایند تجاری سازی و حرکت استارت آپ ها از ایده به محصول، یک نیاز جدی است و صنعت بیمه برای تحقق برنامه های پیش بینی شده باید در این مسیر حرکت کند.
رییس کل بیمه مرکزی با تاکید بر ضرورت حفظ اشتغال موجود و حرکت به سمت کارآفرینی از طریق کسب و کارهای نوین بیمه‌ای، تصریح کرد: باید حقیقت را بپذیریم که تفکر جوان و ایده های خلاقانه با عملکرد سنتی و خطی، متفاوت است و به همین خاطر تمام مسئولان باید در چارچوب قانون از نوآوری و تحول حمایت کنند.
وی با تاکید بر این نکته که باید وزن صنعت بیمه در اقتصاد کشور بالاتر برود، خاطرنشان کرد: در برنامه توسعه کشور افق دستیابی به رقم پرتفوی صد هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که امید داریم با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان از این مرز نیز عبور کنیم.
 
سامانه تولید رمز یک بار مصرف بانک سینا فعال است
در راستای افزایش امنیت حساب بانکی کاربران، سامانه تولید رمز پویا (رمز دوم یک بار مصرف کارت) در بانک سینا راه اندازی شده است. 
به گزارش روابط عمومی بانک سینا، این سامانه به منظور کمک به کاهش مخاطرات استفاده کاربران از رمز ایستا در تراکنش های کارتی و جلوگیری از سوء استفاده سودجویان، فعال شده و هموطنان با استفاده از آن می توانندجهت انجام تراکنش های بانکی نسبت به تولید رمز دوم یک بار مصرف کارت اقدام کنند.
نرم افزار تولید رمز یک بار مصرف بانک سینا از طریق پایگاه اینترنتی بانک به نشانی
https://sinabank.ir قابل دریافت و نصب است. کاربران برای فعال سازی این نرم افزار اولین بار از طریق مراجعه به نزدیکترین شعبه بانک می توانند اقدام کنند که پس از آن در خریدهای اینترنتی، انجام انتقال وجه و سایر فعالیت های الکترونیکی بانکی مورد استفاده خواهد بود. 
گفتنی است پیشتر نیز این بانک سامانه تولید رمز یک بار مصرف اینترنت بانک را راه اندازی کرده بود تا کاربران با خیالی آسوده تر نسبت به انجام خدمات بانکی مورد نیاز خود از این طریق اقدام کنند
 
تحقق  124 درصدی برنامه های بیمه «ما» در سال 98
شرکت بیمه «ما»در دو ماه ابتدایی سال 1398 ،  موفق به  تحقق  124 درصدی برنامه های ابلاغی شد.
به گزارش روابط عمومی، شرکت  بیمه «ما»  در دو ماه ابتدایی سال 1398 و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ، 95 درصد رشد در میزان حق بیمه صادره داشته است.
گفتنی است 83 درصد از حق بیمه شرکت توسط شبکه فروش محقق شده است که این امر نشاندهنده موفقیت بیمه «ما» در جذب و حفظ نمایندگان جدید و باسابقه صنعت است
 
معاون بانک‌پاسارگاد : 
خوزستان در منظومه شمسی ایران، خورشید است
      بانک‌پاسارگاد در راستای برنامه اساسی و بنیادین خود در سال جاری برای کمک به هم‌میهنان سیل‌زده و جهت ایفای مسئولیت‌های اجتماعی، عملیات ساخت 3 مدرسه دیگر را در استان خوزستان آغاز کرد.  
به گزارش روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، این بانک کلنگ ساخت 3 مدرسه در روستاهای مالک‌اشتر، زبید دبات و خشه سلمان سردال را در استان خوزستان و با حضور فاضل عبیات معاون عمرانی استانداری خوزستان، مدیرکل آموزش و پرورش استان،  فرماندار، بخشدار منطقه و مسئولان محلی بر زمین زد. بانک‌پاسارگاد در مجموع 15 مدرسه در مناطق سیل‌زده استان خوزستان،  جهت بهره‌مندی دانش‌آموزان در این مناطق خواهد ساخت. پیش از این نیز ساخت 16 مدرسه، در مجموع 50 کلاس درس، در مناطق سیل‌زده استان لرستان آغاز شده‌بود.
بر اساس این خبر، معاون عمرانی استانداری خوزستان ضمن قدردانی از بانک‌پاسارگاد به‌دلیل توجه ویژه به مسئولیت‌های‌اجتماعی و تحقق بخشیدن به وعده‌های داده شده با حمایت از هم‌وطنانمان در حادثه سیل، این اقدامات را بسیار ارزشمند و ستودنی خواند و اظهار داشت: اراده ملی برای رفع مشکلات، ستودنی است. 
اسماعیل دوستی عضو هیأت‌عامل و معاون بانک‌پاسارگاد نیز با اشاره به تلاش این بانک برای عمل به رسالت‌های اجتماعی عنوان کرد: بانک‌پاسارگاد در راستای عمل به فرامین مقام‌معظم رهبری مبنی بر توجه به امر مهم مدرسه‌سازی، مهم‌ترین برنامه‌ی خود را برای کمک به مناطق سیل‌زده، مشارکت در ساخت مدرسه تعیین کرده‌است. وی با اشاره به جایگاه ارزشمند استان خوزستان، این استان  را به‌عنوان خورشیدی در منظومه شمسی ایران خواند. 
دوستی در ادامه با اشاره به اقدامات، پروژه‌ها و طرح‌های این بانک در راستای رونق تولید و اشتغالزایی در کشور، یکی از اهداف اصلی گروه مالی پاسارگاد را اشتغالزایی عنوان کرد.